Café Færgestedet bliver en forening

Foreningen Cafe Færgestedet – Stiftende generalforsamling (23.02.2015)

På mandag d. 23. februar 2015 kl. 19.00 indkaldes til stiftende generalforsamling i den nye forening ‘Café Færgestedet’.

Det bliver en selvstændig forening, der organisatorisk kommer til at høre under Mellerup Bylaug. Men foreningen vil fremover blive den der styrer driften af Café Færgestedet, og dermed også får indflydelse på, hvad overskuddet fra salg i Caféen.

I vedtægterne står der blandt andet, at overskuddet fra caféarbejdet vil skulle uddeles til et projekt, tiltag eller aktivitet, der støtter og fremmer landsbyudviklingen i Mellerup med udgangspunkt i udviklingen af tilbud og aktiviteter langs med Randers Fjord.

Det vil være den kommende bestyrelse, der vil skulle indstille til fremtidige generalforsamlinger, hvad overskud fremadrettet skal gå til.

Derfor vil der være gode muligheder som bestyrelsesmedlem, for at kunne bakke op omkring initiativer i Mellerup, og dermed understøtte den fremtidige landsbyudvikling.

Alle interesserede i at give en frivillig håndsrækning til Café Færgestedet, opfordres til at deltage i den stiftende generalforsamling.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *