Et brev kom med posten

… i sidste uge fra Randers Kommune til alle husstande
i Mellerup med enten krav om forblivelsespligt eller om tilslutning til Mellerup Kraftvarmeværk.

Om det var det, der var skyld i stort fremmøde ved årets generalforsamling onsdag aften i forsamlingshuset, eller udsigten til den efterfølgende omgang gule ærter, skal være usagt.

Årets gang i varmeværket resulterede i et overskud på kr. 218.332,-, hvilket har betydet en sænkning i den kommende varmesæson på kr. 100,- + moms pr. måned. 

Den langfristede gæld er afviklet, hvilket i princippet vil betyde et fald i de faste afgifter. Men på grund af den generelle nedslidning, forkalkninger og Randers Kommunes tilslutning til den nationale klimaplan, vil der skulle tages beslutning om fremtidens varmeværk skal sikres gennem nye investeringer til biobrændsel.

Således vil der blive afholdt en ekstraordinært generalforsamling i begyndelsen af 2013, hvor en investeringsplan præsenteres, drøftes og fremtidige tiltag besluttes.

Endelig vil de kommende nye andelshavere, som flyttes over på fjernvarmen, indbydes til et introduktionsmøde, hvor bestyrelsen sammen med driftsfolkene vil fortælle om værket og dets funktioner.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *