Fjordens og Kystens Dag 2014

Færgestedet

Søndag d. 18. maj 2014 er et af årets højdepunkter i livet ved Randers Fjord, og ikke mindst ved det idylliske færgeleje i Mellerup.

Fjordens og Kystens Dag 2014 har sammensat et alsidigt program langs fjorden, og særligt omkring Mellerup-Voer overfarten er det værd at kigge forbi.

Traditionen tro er der gratis færgesejlads med Danmarks ældste færgeoverfart, så man har gode muligheder for at besøge aktiviteterne i Fjordcentret på Voer-siden, mens man så passende kan kigge forbi Færgecaféen på Mellerup-siden efterfølgende til hyggelig landsbystemning.

Ved Færgecaféen bydes der blandt meget andet på:

  • Fra morgenstunden serveres kaffe og rundstykker, om eftermiddagen hjemmebagte boller med ost, kringle og den berømte mormor lagkage. I dagens anledning serveres øl hele dagen!
  • I samarbejde med lystfiskerne og SMIFF vil det skønne område omkring Færgestedet være omdannet til en festlig markedsplads, med salg af lokale specialiteter og kunsthåndværk. Musikalsk underholdning.
  • Mulighed for at prøve kræfter med både havkajak og travalje. Til frokost er der mulighed for både fish and chips, fiskeplatte og masser af pølser. Hele dagen bages friske pandekager.
 Alt sammen kan opleves fra kl. 10.00 til 17.00
 
Fjorden

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *