SMIFF’s lystfiskerafdeling

foto: Mads Munk Jepsen

 

Støvring Mellerup Idrætsforenings lystfiskerafdeling tæller ca. 70 medlemmer, fordelt blandt senior og junior fiskere. Vi er ikke en forening, der råder over dyrt købt fiskevand, men vi mener, at vi har Danmarks bedste – til fri afbenyttelse – lige uden for døren, nemlig Randers Fjord

På fjorden kan der dyrkes alle former for fiskeri – lige fra fiskeri med prop og orm over bundsnørefiskeri til trolling eller dørgning efter havørred og laks, samt i sæsonen også hornfisk og makrel. Er man mere til fluefiskeri er der også rig mulighed for dette, da fjorden mange steder er temmelig lavvandet og vadning er en mulighed.

Vi sætter, i lystfiskerafdelingen, kammeraskab og fælles fisketure meget højt. Vi arrangerer hvert år 25-30 fisketure, både herhjemme og i udlandet, der dækker alle former for fiskeri.

Foreningen råder både over et lille sommerhus ved fjorden samt en båd med motor, der kan benyttes af foreningens medlemmer. Derudover er SMI’s lystfiskerafdeling medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund, der taler lystfiskernes sag; Gudensåens Ørrenfond, der arbejder for havørreders ve og vel i Gudsenåen; samt Gudenåsammenslutningen, der arbejder for laksens tilbagevenden til Gudenåen.

Skulle du, efter at have læst dette, fået lyst til at blive medlem af lystfiskerafdelingen, kan du rette henvendelse til Jan Schøler.

 

Kontakt

Støvring Mellerup Idrætsforenings lystfiskerafdeling

Jan Schøler
Åstrupvej 12, Mellerup, 8930 Randers NØ
Tlf. 86 44 19 76  / 21 45 96 19, E-mail: smiff-fisk@mail.dk  

Website: SMIFF lystfiskerafdeling

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *