Golfens Dag 2013

Åbent Hus hos Randers Fjord Golfklub

Søndag d. 14. april holder Randers Fjord Golfklub åbent hus for alle, der nærer den mindste interesse for at prøve kræfter med golfsporten. Du får en uforpligtende introduktion til, hvad golf er og prøver kræfter med driver, jern og putter. Oplev begejstringen når den lille hvide bold rammes og mærk på egen krop, om golf er noget for dig.

Samme dag er Golfens Dag, der arrangeres af Dansk Golf Union i samarbejde med cirka 140 af landets golfklubber. Golf er i dag den største sportsgren for folk over 25 år og dyrkes af over 140.000 danskere i alle aldre.

”Golfens Dag og Åbent Hus arrangementet handler om at prøve, hvad golf er. Golfens helt unikke handicapsystem gør, at alle kan spille med og mod hinanden på tværs af alder, køn og niveau. Alt sammen pakket ind i motion, hygge og naturoplevelser”, udtaler formand for Randers Fjord Golfklub Thomas Just.

Du kan læse mere om Åbent Hus arrangementet på www.prøvgolf.nu  og om Golfens Dag generelt på www.golfensdag.dk

For yderligere informationer og tilmelding til arrangementet kan du kontakte klubben på tlf. 86 44 06 03 eller sende en mail til info@randersfjordgolf.dk

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *