Har du været på golfbanen i år?

Randers Fjord Golfklub

For det er nemlig en helt særlig sæson i Randers Fjord Golfklub.

Der er 10 års jubilæum, og det fejres med 1/2 pris på green fee til alle i 2014.

Banen og klubben har udviklet sig fra at være en mindre klub med flest lokale medlemmer og interesser til i dag at fremstå som en professionel drevet klub med ansat personale til golfbanens drift og vedligeholdelse samt administration. Derudover drives klubben også stadig af frivillige og ulønnede medlemmer, som udgør en væsentlig og uvurderlig hjælp i det daglige arbejde med at drive en golfklub. Klubbens bestyrelse er endvidere meget bevidst om, at en golfklub af den størrelse, skal drives professionelt med et stadigt øje på medlemsantal og økonomi.

Klubben har netop med støtte fra ELRO Fonden plantet 66 store træer på banen og håber på den måde, at banen nu giver spillerne både nye udfordringer og samtidig en ny oplevelse på runden.

Jubilæet fejres i august måned med en stor sponsormatch m. bl.a. en bil som Hole in One præmie, underholdning og ”clinic” ved Leif Nyholm, kendt i golfkredse som tidligere træner for Thomas Bjørn og ikke mindst speaker på Viasat Golf. Efter denne sponsorturnering afholdes reception, jubilæumsturnering for medlemmer og medlemsfest.

Randers Fjord Golfklub byder velkommen til et spændende golf-år.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *