Ikke sand, men vand på gulvet

ForsamlingshusetTriste nyheder fra Mellerup Forsamlingshus. Formand for Mellerup Borgerforening Alex Bach fortæller om et vandskadet forsamlingshus:

Det var et rigtig træls syn, der mødte, da han mødte ind i salen i Mellerup Forsamlingshus torsdag sidst på dagen.

Her stod vand op i ca. 10-15 cm højde over hele gulvet, der løb vand ned fra vægge og loft og vinduerne var helt dugget til.

Da der  torsdag som sædvanlig skulle være banko i forsamlingshuset var der kun en ting at gøre, og det var at komme i gang med nødtørftigt at få tømt salen vand, således at de ca. 80 bankospillere ikke gik forgæves lyder det fra Alex Bach, så torsdagens bankospil blev gennemført

På tirsdag vil skaden blive vurderet af fagfolk, muligvis skal gulvet brækkes op og der skal lægges ny isolering, hvis det er tilfældet, vil det gå ud over kommende arrangementer, der må aflyses.

Desværre medfører det også at bankospillene den 15. og 22.oktober  og Sysselklubbens arrangement den 21. oktober er aflyst.

Desuden er den populære fællesspisning den sidste onsdag i hver måned, næste gang den 29. oktober i foreløbig  fare for at blive aflyst.

I november er  kommende arrangementer som FALK’s 5 års fødselsdag den 5. november  og Ålegildet den 15. november også i farezonen.

 Fra borgerforeningens side er vi selvfølgelig indstillet på, at forsamlingshuset står klar igen så hurtigt som muligt lyder det afsluttende fra Alex Bach.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *