Julegaven, der forhåbentlig aldrig bliver brugt

Mellerups erhvervsliv har sammen med Bylauget og Borgerforeningen fået samlet ind til en brugbar julegave, som forhåbentlig aldrig bliver nødvendig at åbne.

Organisationen ‘Kunsten at redde liv’ er et Randers-projekt, som startede i august måned 2012. Den sætter fokus på at udbrede budskabet om bedre uddannelse i førstehjælp, samt benyttelse af hjertestarter til foreninger, institutioner og organisationer.

Igennem denne organisation bliver der nu sat en hjertestarter op i Mellerup i det kommende år, og for at byen er klar til at gøre brug af den, så vil der blive arrangeret et kort introduktionskursus sidst i januar eller i starten af februar.

Mellerup Borgerforening vil sørge for, at alle i Mellerup i god tid, bliver orienteret om kurset samt den officielle præsentation af hjertestarteren, der vil blive sat op på Fjordbakken.

Her på Mellerup.infoland.dk under fanen Dagligliv, vil der blive oprettet en særlig side for hjertestarteren med placering, kort intro til brug af hjertestarter samt andre brugbare fakta om førstehjælp.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *