Landsbyklyngen Kronjylland styrker processen

20150923_082927I de sidste par måneder har det midlertidige styregruppe for Landsbyklyngen Kronjylland arbejdet på at tilrettelægge den kommende stiftende generalforsamling for klyngen i januar 2017.

Imidlertidig opstod en ny vinkel i procesarbejdet, da Realdania i samarbejde med DGI og Lokale & Anlægsfonden opslog invitation til at ansøge om deltagelse i deres sideløbende procesarbejde med udvikling af landsbyklynger rundt i Danmark.

Styregruppen besluttede derfor at arbejde målrettet for at udarbejde en ansøgning til processen, hvor outputtet ville være tilknytning af en proceskonsulent i det kommende 1½ års forløb.

Fristen for ansøgningen var medio november 2016, og sidst i november blev ansøgningen godkendt, hvorfor Landsbyklyngen Kronjylland vil få mulighed for at opnå sparring fra en ekstern proceskonsulent i etableringsfasen.

Dette anså styregruppen som en fantastisk sidegevinst for den allerede igangsatte proces i regi af Gentænk Landsbyen, hvor Realdania projektet vil være en styrkelse af projektet og sikre at de mange gode idéer og spirende initiativer i Gentænk Landsbyen vil kunne føres videre.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *