Landsbytræf ude i Hampen

Gentænk LandsbyenI forbindelse med tilrettelæggelsen af Kulturby 2017, hvor Aarhus er blevet tildelt den ende del af æren, er der udviklet et koncept, der kaldes Gentænk Landsbyen.

Gentænk Landsbyen

Gentænk Landsbyen er et projekt for de landsbyer og landdistrikter, der har visioner for livet på landet, de mennesker der allerede har posen fuld af idéer og dem, der blot skal have inspiration for at komme i gang.

I Gentænk Landsbyen sætter vi temaerne Fællesskab og Stedets betydning under lup for at finde det unikke og attraktive, og vi benytter aktivt landsbyens stærke sider som kulturbærer af involvering, frivillighed og medejerskab. I 2017 viser Gentænk Landsbyen så konkrete bud på bæredygtige strategier og gentænkte landsbyer. 

Gentænk Landsbyen gennemføres i forbindelse med, at Aarhus er europæisk kulturhovedstad i 2017. Formålet er at bidrage til, at vi fremover ikke tænker land eller by, men land og by – som to sider af det samme samfund, og at vi får blik for landsbylivets muligheder. 

Landsbytræf d. 1. november 2014

Lørdag den 1. november 2014 klokken 10:00 – 15:00 holder Gentænk Landsbyen landsbytræf, hvor landsbyer kan udveksle erfaringer og danne netværk på tværs af kommunegrænserne. 

Landsbytræffet afholdes i Hampen Multihal, Kirkebakken 8 i Hampen.  

Landsbytræffet har fokus på ”Stedets betydning” og ”Fællesskab” for at vise det unikke og attraktive i den enkelte landsby. Formålet er at danne netværk, udvikle nye partnerskaber og udtænke konkrete projekter, der kan understøtte udviklingen i landsbyerne.

Se invitationen til Landsbytræffet her.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *