Nyt ansigt på mellerup.infoland

Mellerup i efterårslysDer har været langt mellem indlæggene i http://mellerup.infoland.dk i de sidste par måneder, og det har en ret enkel årsag: Ønsket om at give websitet et make-over.

Websitet er koblet op på en webhotel, der leverer lignende ydelser til andre landsbyer, og derfor er er websitet påvirket af de løbende sikkerhedsopdateringer.

Hver gang der kommer en fælles opdatering, så låses automatisk en række funktioner på de enkelte websites, og dermed begrænses mulighederne for at arbejde med det enkelte websites udvikling.

Blandt disse er generelle ændringer i opsætningen, valg af farver, skrifttype, galleri m.m., hvilket igen har gjort det svært at gennemføre ændringerne.

Nu er alle disse begrænsninger for mellerup.infoland heldigvis fortid (så vi har fået en lille særstatus) og fremadrettet vil indlæg, kalender, gallerier og de enkelte sider igen kunne ændres.

Desværre har denne mellemliggende tid ramt en uheldig manglende annoncering af en generalforsamling i Færgecaféen – og det beklages meget!!!

Men nu kan der igen komme liv på mellerup.infoland. Opsætningen skal muligvis rettes til på de enkelte sider, billeder sidder måske fortsat lidt forkert – men det vil nu i de kommende måneder blive rettet løbende. Med så aktiv en landsby som Mellerup, så er der glædeligt snart hundrede undersider – så det kræver lidt arbejde (så hver forening, virksomhed, skole, kirke m.v. skal nok få rettet deres side, men det tager tid).

Første side til at blive rettet er dermed Færgecaféens, da der snart er åbningsdag Skærtorsdag.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *