Påskeudstilling med Ulla Bille på Café Færgestedet

Det er med en vis stolthed, at Café Færgestedet slår dørene op til en ny sæson .

I år er det nemlig lykkedes at få en aftale med billedkunstneren Ulla Bille, der bl.a. er kendt for sin fornemme portrætkunst og for de smukke landskabsmalerier, der især tager afsæt i indtryk hentet i naturen både herhjemme og i udlandet. Eksempler på denne fine malerkunst vil pryde væggene hos Café Færgestedet i påsken. Læs mere på www.Ulla Bille.dk.

Fernisering Skærtorsdag den 28. marts kl. 13.00.

Maleriudstillingen kan opleves i alle påskedagene hos Café Færgestedet i Mellerup.

Café Færgestedets værter ser frem til, at rigtig mange interesserede gæster aflægger caféen et besøg  i påskedagene for at se de smukke malerier,  og måske at nyde den gode kop kaffe og mormorlagkage, som caféen er kendt for.

Lang sæson forude

Der venter en god lang sæson forude, da caféens første åbningsdag som nævnt bliver den 28. marts herefter holdes åbent kl. 13-17 alle weekends frem til midt i august. Værterne glæder sig allerede nu til igen i år at betjene de mange besøgende fra både ind og udland, og det glædelige gensyn med de trofaste stamgæster, der besøger caféen i løbet af sæsonen .

Mormorlagkage

Der er 4. år i træk, at der serveres kaffe, the og mormor lagkage, is og sodavand. Herudover kan man købe franskbrød med ost, hjemmebagte boller og kringle, alt efter hvad dagens caféværter ønsker at tilbyde gæsterne på deres værtsdag.

Frivillig arbejdskraft

Caféens værter er som altid udelukkende frivillig arbejdskraft. Det er mennesker, der synes, det er dejligt at hygge om gæsterne og som gerne vil yde en indsats for at bevare, denne skønne perle på kanten af Randers Fjord. Her i færgemandens gamle hus, finder man nemlig et sted, hvor man i fred og ro kan holde en pause fra hverdagens stress og jag,- alt imens man følger færgen Ragnas ture  frem og tilbage over Randers Fjord. I øvrigt kan Færgen Ragna i år fejre 50 års fødselsdag ved den godt 400 år gamle færgeoverfart.

Flere værter

Der er altid plads til flere værter, så går man rundt med et ønske om at være med i det fællesskab, der er i forbindelse med cafédriften, skal man være velkomne til at være med, man skal blot henvende sig  i caféen.

 

Overskud af café omsætningen går ubeskåret til etablering af  en handicap fiskemole i forbindelse med etableringen af Mellerup Fiske- og Strandpark.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *