Så starter valgkampen

På onsdag d. 9. oktober 2013 er alle i Mellerup og omegn inviteret til sæsonens første seriøse politiske test i forbindelse med Kommunalvalg 2013.

Valget finder som bekendt sted d. 19. november 2013, men allerede på onsdag har foreningerne i lokalområdet arrangeret første stævnemøde mellem optimistiske kandidater til Randers Byråd.

Kandidaterne har været friske til at tage imod invitationen og kommer på Korshøjskolen den 9. oktober kl. 19.30, hvor de får lejlighed til at indlede mødet med deres hensigter og ønsker for Randers. Derefter vil der blive rig lejlighed til at stille spørgsmål og får viden om hvor man eventuelt skal sætte sit kryds den 19. november 2013.

Der bliver deltagelse fra både nuværende og kommende Byrådsmedlemmer i bredest mulige forstand – kom og bliv beriget om deres intentioner og få afklaring på dine egne spørgsmål.

Pt. har følgende kandidater meldt deres ankomst:

 
Følg med på facebook – eller endnu bedre: Mød op den 9. oktober på Korshøjskolen, og deltag i debatten om perspektiverne for Mellerup og omegn i den kommende valgperiode.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *