Interaktiv informationsstander

Borgerforeningen i Mellerup har i de sidste år arbejdet målrettet på at præsentere byens aktiviteter sammen med Mellerups øvrige foreningsliv. Det er sket blandt andet via bannere ved indfaldsvejen til Mellerup og omtale via flyers.

I de sidste år har facebook vundet frem blandt byens borgere; Mellerups website http://mellerup.infoland.dk får løbende flere besøgende; og omtalen af arrangementer og aktiviteter i Mellerup er oftere i lokalaviserne.

Derfor har Borgerforeningen enstemmigt besluttet at undersøge mulighederne for at opsætte en interaktiv informationsstander op i Mellerup.

Der er dog visse begrænsninger, da Randers Kommune netop er i færd med at lancere en ny skiltepolitik for land og by. Det betyder, at muligheden for at opsætte en stander uden for Mellerup, som en slags ’velkommen til Mellerup’, vil være i strid med de nye regler for reklame og annoncering i åbent landskab.

For at opstille en informationsstander i Mellerup, vil derfor skulle findes ved en placering inden for bygrænsen.

Borgerforeningen har af den grund besluttet, at den endelige placering skal ske ud fra forslag fra byens borgere.

Forslag kan afleveres til Alex Bach (Amtsvejen 111; Tlf. 87 77 01 00/ M: 51 86 08 60) eller pr. mail: tinaogalex@mail.dk

Forslag kan også skrives som en kommentar på denne side.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *