Landdistriktsservice – Randers Kommune

landdistriktNår en landsby står med en god idé, kan det være svært at finde rund i de offentlige systemer. Derfor har Randers Kommune lanceret én indgang for landsbyerne i Randers Kommune. Den ny service har navnet LANDDISTRIKTSSERVICE.

Landdistriktsservice er en administrativ enhed, der skal hjælpe borgere i kommunens 89 landsbyer med at realisere udviklingsprojekter.

I dag modtager forvaltning og politikere i Randers Kommune ofte henvendelser fra borgere i landdistriktet, som har en god ide. Ideerne spænder vidt. Det kan være alt lige fra kulturelle aktiviteter til anlæggelse af et nyt torv. Fælles for de fleste henvendelser er, at idemageren ofte har svært ved at finde ud af, hvem man skal kontakte i det kommunale system. Med den nye fælles indgang skal det være nemt og ligetil at komme i kontakt med medarbejdere i Randers Kommune.

Teamet består af medarbejdere fra fire forskellige afdelinger i Randers Kommune. Netop de forskellige fagligheder skal medvirke til at give et kvalitetsløft i de udviklingsinitiativer borgere i landsbyerne gerne vil arbejde med. 

 

Kontakt til landdistriktservice i Randers Kommune:

Tlf. 20 57 30 90; E-mail: landdistriktsservice@randers.dk 

Website: http://planlaegning.randers.dk/FrontEnd.aspx?id=177839

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *