Veteranknallerter besøger Mellerup

Veteranknallerter fjorden rundtKnallertklubben “Ny Veteranknallert Klub” arrangerer lørdag 9. maj en knallerttur omkring Randers Fjord, hvor alle med en veteranknallert fra 1988 eller før inviteres med. Om eftermiddagen venter det store kaffebord i Færgehuset i Mellerup og interesserede får rig mulighed for at kigge nærmere på de gamle køretøjer.

Det er naturligvis gratis at kigge forbi Færgehuset i Mellerup og bese veteranknallerterne lørdag 9. maj, hvor der er kaffestop kl. 15.00-16.00.

Start i Ørsted

P-pladsen ved Rougsøhallen i Ørsted er start og slutsted for veteranknallert turen. Rougsøhallens cafeteria forestår morgentraktementet med kaffe og rundstykker til deltagerne, så alle er i topform, når der kl. 10.00 er afgang ud på turen.

Knallertturen går herefter mod Udbyhøjfærgen ad de små veje. Knallerterne forventes at være ved færgen ca. kl. 11.00.

På nordsiden af fjorden går turen igen ad de små veje op omkring Overgaard Gods. Efter et madpakke-stop sættes kursen igen mod syd.

Kaffe-stop ved Færgehuset i Mellerup

Belønningen for dagens strabadser venter i Færgehuset i Mellerup, hvor caféens frivillige trakterer med kaffe, the eller kakao samt hjemmebagte boller og lagkage.

Da kage og kaffe som oftest er et hit hos veteranknallertfolket er netop dette stop på en time fra kl. 15.00.

Det giver også mulighed for, at interesserede kan bese veteranknallerterne, der vil være linet op udenfor Færgehuset.

Efter kaffen fortsætter veteranknallerterne over Randers Fjord med færgen “Ragna”, og retur til Ørsted med ankomst ca. 16.30.

En ledsagebil med trailer – også kaldet “ligvognen” – er med på hele turen, så der er hjælp og mulighed for transport i tilfælde af teknisk nedbrud.

Nystiftet klub med flyvende start

Interessen for veteranknallerter er hastigt stigende i disse år. Tilsvarende har Ny Veteranknallert Klub, der blev stiftet for kun 6 måneder siden, oplevet stor interesse. Klubben har allerede over 100 medlemmer. De fleste fra det øst- og midtjyske, men alle landets afkroge er repræsenteret på medlemslisten, der også tæller medlemmer fra Sverige. Køreture og fællesskabet omkring de gamle knallerter er i centrum for den nystiftede klub.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *